PRIPREMA VODE

UREĐAJI
ZA PRIREMU VODE
ZA ČAŠE

Bez linija. Bez mrlja. Savršeno čiste čaše. Blistavo sjajne bez dodatnog poliranja. Uređaji za pripremu vode za pranje čaša. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter priprema vode za čaše bez poliranja

KRISTALNO JASNA STVAR.

Čaše ništa ne opraštaju. Na njima se vidi sve: Čak i najmanji ostaci su ovde jasno vidljivi. Oni zamućuju staklo. I kvare uživanje u piću. Zbog toga je pranje čaša takođe vrlo usko povezana sa pripremom vode: Zahvaljujući smanjenju sadržaja soli i minerala u vodi, izbegavaju se vidljive naslage. Istovremeno je mašina zaštićena od štetnih naslaga kamenca. Pritom, Winterhalter ima odgovarajuće rešenje za različite zahteve u pogledu rezultata pranja: od savršene čistoće do blistavo sjajnih čaša. Direktno iz mašine. I bez dodatnog poliranja.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE ČAŠA

Winterhalter reverzna osmoza AT-S za čaše

AT EXCELLENCE-S/-M

  • za najviše zahteve: eksterni uređaj za reverznu osmozu za mašine za pranje posuđa za ugradnju ispod pulta i protočne mašine za pranje posuđa
  • blistavi rezultati pranja bez naknadnog poliranja
  • konstantno visok kvalitet vode
  • optimalna zaštita mašine za pranje
Winterhalter delimična demineralizacija TE 15 za čaše

TE 15 PATRONA

  • za visoke zahteve: patrona za delimičnu demineralizaciju za efikasnu pripremu vode
  • značajno bolji rezultati pranja zahvaljujući smanjenom sadržaju soli
  • regeneracija bez otpadne vode
  • potrebno malo mesta
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: pripremom vode koja je optimalno prilagođena kvalitetu vaše vode. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koje rešenje je najbolje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Informacije za preuzimanje o pripremi vode

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt