PRIPREMA VODE

UREĐAJI
ZA PRIREMU
VODE ZA KUHINJSKO POSUĐE

Bez naslaga kamenca. Bez ostataka soli. Savršeno oprani kuhinjsko posuđe. Higijenski čisto. Uređaji za pripremu vode za pranje kuhinjskog posuđa. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter priprema vode za kuhinjsko posuđe

MEKA VODA ZA TVRDE SLUČAJEVE.

Plehovi, radni pribor, sanduci. Nešto od toga je od osetljivih materijala. I skoro sve je prilično jako zaprljano. Pranje kuhinjskog posuđa je pravi primer uklanjanja tvrdokorne prljavštine. Međutim, važi jedno jednostavno pravilo: pranje treba da bude efikasno, koliko je potrebno, i pažljivo, koliko je moguće. Mašine za pranje proizvođača Winterhalter to postižu u kombinaciji sa odgovarajućim uređajima za pripremu vode: Oni redukuju minerale rastvorene u tvrdoj vodi i kontinualno obezbeđuju mekanu vodu. To ima više prednosti u isto vreme: Male doze sredstva za pranje i sredstva za ispiranje mogu da ostvare optimalni efekat. Poboljšani rezultat pranja obezbeđuje maksimalnu higijenu. Osim toga, mašina je trajno zaštićena od štetnih naslaga kamenca.

OPTIMALNO REŠENJE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Winterhalter omekšavanje DuoMatic 3 za kuhinjsko posuđe

DUOMATIK 3

  • eksterni uređaj za omekšavanje, za bolje rezultate pranja
  • kontinuirano mekana voda, zahvaljujući dvema patronama izmenjivača jona
  • sprečava naslage kamenca i štiti mašinu za pranje
  • nisu potrebne pauze u regeneraciji
  • niski troškovi zahvaljujući pogonu bez struje
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: pripremom vode koja je optimalno prilagođena kvalitetu vaše vode. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koje rešenje je najbolje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Preuzimanje o pripremi vode

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt