PRIPREMA VODE

UREĐAJI
ZA PRIREMU VODE
ZA POSUĐE

Bez tragova. Bez mrlja od vode. Savršeno oprano posuđe. Blistavo čisto i sjajno. Uređaji za pripremu vode za pranje posuđa. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter priprema vode za posuđe

SJAJAN NASTUP.

Tanjiri, šoljice i činije. Šoljice i čaše. Za svako jelo i svaki napitak postoji odgovarajuće posuđe. Pored svoje osnovne funkcije, posuđe ima i estetski zadatak: Ono treba vizuelno da otvori apetit za ono što se na njega stavlja – i da to prezentuje na najbolji mogući način. Da bi to uspelo, postoje uređaji za pripremu vode za pranje posuđa: Oni su važan element u Winterhalter integralnom sistemu i obezbeđuju savršeno oprano posuđe. U zavisnosti od zahteva i kvaliteta vode na licu mesta, postoje različite varijante pripreme vode. Cilj je uvek isti: optimizovanje dejstva sredstva za pranje i sredstva za ispiranje i smanjenje naslaga kamenca. Za duži radni vek mašine. I blistav utisak kod vaših gostiju.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE POSUĐA

Winterhalter potpuna demineralizacija VE 20 za posuđe

VE 20 PATRONA

  • Patrone za potpunu deminerallizaciju, za efikasnu pripremu vode, uz uštedu resursa
  • kompletno demineralizovana voda, zahvaljujući jonskoj razmeni
  • za blistavo čisto posuđe
  • regeneracija bez otpadne vode
  • Kapacitet: 5500 litara (pri 10 °GH)
Winterhalter omekšivač DuoMatic 3 za posuđe

DUOMATIK 3

  • eksterni uređaj za omekšavanje, za bolje rezultate pranja
  • kontinuirano mekana voda, zahvaljujući dvema patronama izmenjivača jona
  • sprečava naslage kamenca i štiti mašinu za pranje
  • nisu potrebne pauze u regeneraciji
  • niski troškovi zahvaljujući pogonu bez struje
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: pripremom vode koja je optimalno prilagođena kvalitetu vaše vode. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koje rešenje je najbolje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Preuzimanje o pripremi vode

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt