PRIPREMA VODE

UREĐAJI
ZA PRIREMU VODE
ZA PRIBOR ZA JELO

Bez naslaga. Bez mrlja. Savršeno opran pribor za jelo. Blistavo sjajan bez dodatnog poliranja. Uređaji za pripremu vode za pranje pribora za jelo. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter priprema vode za pribor za jelo bez poliranja

BLISTAVOST BEZ DODATNOG POLIRANJA.

Noževi, viljuške, kašike. Od nerđajućeg čelika, hroma ili srebra. Pribor za jelo predstavlja stil i kulturu ishrane. I on od prvog trenutka može da stvori pozitivan utisak. Ako je savršeno čist i blistavo sjajan. Winterhalter pokazuje kako se takav rezultat može postići bez mukotrpnog i dugotrajnog dodatnog poliranja: odgovarajućom pripremom vode za pranje posuđa. Specijalni uređaji eliminišu iz vode soli i minerale, tako da sredstvo za pranje i sredstvo za ispiranje mogu optimalno da deluju. Istovremeno, oni štite mašinu od naslaga i obezbeđuju dug radni vek. I: Oni obezbeđuju savršeno opran pribor za jelo. Blistav i briljantno sjajan. Direktno iz mašine. Spreman za postavljanje.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE PRIBORA ZA JELO

Winterhalter reverzna osmoza AT-S za pribor za jelo

AT EXCELLENCE-S

  • za najviše zahteve: eksterni uređaj za reverznu osmozu za mašine za pranje posuđa za potpultne i protočne mašine za pranje posuđa
  • blistavo sjajan pribor za jelo bez dodatnog poliranja
  • konstantno visok kvalitet vode
  • optimalna zaštita mašine za pranje
Winterhalter potpuna demineralizacija VE 15 za pribor za jelo

VE 15 PATRONA

  • Patrone za potpunu demineralizaciju, za efikasnu pripremu vodu, uz uštedu resursa
  • kompletno demineralizovana voda, zahvaljujući jonskoj razmeni
  • za blistavo sjajan pribor za jelo bez dodatnog ručnog poliranja
  • regeneracija bez otpadne vode
  • Kapacitet: 4000 litara (na 10 °GH)
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: pripremom vode koja je optimalno prilagođena kvalitetu vaše vode. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koje rešenje je najbolje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Peuzimanje o pripremi vode

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt