PROTOČNA MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA

PT-500

Solidni osnovni model. Pere brzo, efikasno i apsolutno pouzdano. Povoljan prelaz na klasu protočnih mašina za pranje posuđa. Jednostavno čisto.

Winterhalter PT-500 protočna mašina za pranje posuđa

POUZDANA SNAGA PRANJA.

Pere brzo. Pere čisto. I apsolutno je pouzdana. PT-500 je osnovni model protočnih mašina za pranje posuđa proizvođača Winterhalter i redukovan je na bitne elemente: solidna tehnika sa jednostavnim upravljanjem i ubedljivim kvalitetom pranja. Ona donosi sve što je potrebno za prvoklasan rezultat pranja i ekonomičan rad. Ni više, ni manje od toga. I upravo to je čini razumnim rešenjem. Sa nenadmašno atraktivnim odnosom cene i kvaliteta.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je PT optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA PT-500
Winterhalter PT-500 protočna mašina za pranje posuđa
UBEDLJIVI REZULTATI PRANJA

U kratkim crtama: PT-500 u sebi ima upravo onoliku količinu tehnike, koja je potrebna za higijenski čist rezultat pranja. I garantuje ubedljiv kvalitet pranja.

VELIKA BRZINA PRANJA

Kratko vreme zagrevanja i kratki ciklusi pranja: PT-500 mašina je pripremljena za brzinu. Hauba gore, korpa napolje, nova korpa unutra, hauba dole. To garantuje neometano pranje i u udarnim terminima.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

Povoljna u nabavci, štedljiva u radu: PT-500 kombinuje kvalitet pranja proizvođača Winterhalter sa izvrsnim odnosom cene i kvaliteta. Tako sistem pranja postaje razumno rešenje.

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Jasan displej. Startni taster za upravljanje preko jednog dugmeta. Ergonomski oblikovane ručice. PT-500 dokazuje: Upravljanje profesionalnom mašinom za pranje može da bude veoma jednostavno.

Winterhalter PT-500 protočna mašina za pranje posuđa

PT 500. Pouzdanost i Winterhalter rezultati pranja po atraktivnoj ceni. Mašina koja jednostavno blista svojom snagom.

Leonie Hengeler, Menadžerka proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA PT-500

WINTERHALTER SISTEM

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK