PT SERIJA

PROTOČNE
MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Ona je svestrana. Pere savršeno. I brza je. Efikasna protočna mašina za pranje posuđa. Idealna za velike količine posuđa. I već je sve čisto.

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa PT serije

USKLAĐENI RAD.

Gužva u sekciji za posuđe. Usred nje, PT mašina proizvođača Winterhalter. Na ulaznom stolu se prljavo posuđe puni u korpe. Ciklus pranja se pokreće. Na drugoj strani se vadi oprano posuđe. Nema nepotrebnog vremena čekanja. Sve je optimalno usklađeno, sve ide iz ruke u ruku. Savršeni proces pranja. PT serija to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe.

Brza, štedljiva i efikasna. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je PT optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA PT SERIJE
Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa PT serije
SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

PT serija sa sobom donosi mnoge tehničke inovacije: Zbir mnogih dobro osmišljenih detalja čini sistem pranja izuzetno efikasnim. I obezbeđuje prvoklasnu čistoću i higijenu.

VELIKA BRZINA PRANJA

Pranje mašinom PT je sinonim za uštedu vremena: Hauba gore, korpa napolje, nova korpa unutra, hauba dole. Dok mašina obavlja svoj posao, oprano posuđe može da se skloni i da se napuni druga korpa.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

Energija iskorišćena na pametan način. Mala potrošnja vode. Besprekorni rezultati pranja. PT sistem pranja pokazuje kako se mogu kombinovati najviši zahtevi u pogledu rezultata pranja i maksimalna ekonomičnost.

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Touch screen sa veoma jasnim piktogramima. Startni taster za aktiviranje, za upravljanje preko jednog dugmeta. Vođeni program samopranja. Osim toga, PT serija se odlikuje i izuzetno jednostavnim i intuitivnim upravljanjem.

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa PT serije

PT-M

Kompaktna i idealna za pranje posuđa: PT mašina veličine M.

PT-L

Više prostora za široko posuđe: PT mašina veličine L.

PT-XL

Dodatna visina otvora za visoko, kabasto posuđe: PT mašina veličine XL.


PT serija je naša univerzalna mašina. Prava „zver“. Može višestruko da se koristi za različito posuđe. Ona je brza i efikasna i pouzdani partner iza kulisa svakog restorana i hotela

Leonie Hengeler, Menadžerka proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA PT SERIJE

Referenca Winterhalter protočna mašina za pranje za gastronomiju

Josef Schmidbauer , PALMENHAUS / MINHEN

I ja sam odrastao u gastronomiji – samim tim i sa Winterhalterom. Sećam se Winterhalter mašina još otkad sam prohodao, što znači da će za mene uvek postojati samo Winterhalter.

Saznajte više
DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

PROTOČNA MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA

PT-500

Solidni osnovni model. Pere brzo, efikasno i apsolutno pouzdano. Povoljan prelaz na klasu protočnih mašina za pranje posuđa. Jednostavno čisto.

Saznajte više
Protočna mašina za pranje posuđa PT-500 proizvođača Winterhalter

WINTERHALTER SISTEM

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK