SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE ČAŠA

Temeljno i pažljivo. Za blistavu čistoću. Za savršenu higijenu. Za sjaj i blistavost. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje čaša. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva za ispiranje čaša

SPECIJALNA PRIMENA ZA PRANJE ČAŠA.

Kraljevska disciplina u profesionalnom pranju. Sa posebnim izazovima i veoma visokim zahtevima prema sredstvima za pranje: Ona treba da garantuju čistoću i higijenu. Izbegavaju koroziju čaša. Čuvaju dekoraciju. I istovremeno treba da budu ekonomična u potrošnji. Takođe i kod flaša i bokala. Bez linija, bez mrlja, bez neprijatnog mirisa. Ali zato sa blistavim sjajem. Specijalna sredstva za pranje čaša proizvođača Winterhalter prihvataju izazov. I dokazuju se na spektakularan način.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE ČAŠA

Winterhalter sredstvo za pranje čaša F 420

SREDSTVO ZA PRANJE F 420 e

  • ekološko tečno sredstvo za pranje – sertifikovno prema EU-Ecolabel
  • neutralnog mirisa, bez hlora i fosfata
  • efikasno za belančevine, voćnu pulpu i ostatke minerala
Winterhalter sredstva za ispiranje čaša B 200 S

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 200 S

  • visokokoncentrovano kiselo sredstvo za ispiranje
  • odlično ponašanje pri sušenju stakla i plastike
  • idealno u kombinaciji sa osmoznom vodom: za čaše bez poliranja
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona sredstva za pranje, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Kod kristalnih čaša sa ukrasima, ostacima šminke, sa mirisom ili za stabilnu pivsku penu. Zajedno sa našim stručnjacima za sredstva za pranje, saznajte koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje omogućavaju higijenski čiste i blistave čaše. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt