SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Snažno dejstvo kod belančevina i masnoće. Ne oštećuje aluminijum i nerđajući čelik. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje kuhinjskog posuđa. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva za kuhinjskog posuđa

SPECIJALNA PRIMENA ZA PRANJE PRIBORA.

Rastvaranje tvrdokornih ostataka. Odstranjivanje zagorelih ostataka hrane. Pouzdano uklanjanje zaprljanost od belančevina i masnoća. Za ove ekstremne zahteve Winterhalter je osmislio specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje: Ona su osmišljena za izuzetno zaprljani kuhinjski i radni pribor – na primer u pekarama i mesarama. Odlikuju se kombinacijom velikom snagom pranja i pažljivog čišćenja. Na taj način je sva oprema savršeno higijenski čista. A istovremeno je optimalno zaštićeno i posuđe od osetljivog materijala. Bez obzira da li se radi o aluminijumu, nerđajućem čeliku ili porcelanu. Snažno i pažljivo.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Winterhalter sredstvo za pranje crnog posuđa i kuhinjskog posuđa F 865

SREDSTVO ZA PRANJE F 865 Plus

  • Tečno sredstvo za pranje sa intenzivnom snagom pranja
  • posebno dejstvo bez stvaranja pene
  • posebno pogodno za posuđe od aluminijuma
Winterhalter sredstva za ispiranje kuhinjskog posuđa

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 165 N

  • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
  • pH neutralno
  • sa aktivnim suzbijanjem pene
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona sredstva za pranje, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Bez obzira da li je reč o tvrdokornim zaprljanjima, osetljivom aluminijumu ili neželjenom stvaranju pene. Zajedno sa našim stručnjacima za hemijska sredstva, saznajte koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje omogućavaju savršeno čišćenje vašeg kuhinjskog posuđa. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt