HEMIJSKA SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I ISPIRANJE ČAŠA

Posebno osmišljena za plastične čaše. Za prvoklasnu čistoću i higijenu. I najbolje moguće sušenje. Specijalna sredstva za pranje i ispiranje čaša. Od proizvođača Winterhalter.

Pomivalno in izpiralno sredstvo za plastične kozarce Winterhalter

POSEBNO PROJEKTOVANO ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA.

Sistemi za višekratnu upotrebu su sve traženiji. Međutim, čaše i poklopci od plastike predstavljaju izazov prilikom pranja: zbog male težine i zbog teškog sušenja materijala. Kako bi se rešio ovaj problem, Winterhalter je razvio specijalnu kombinaciju sredstva za pranje i ispiranje: Ova hemijska sredstva za pranje kod plastičnih čaša, pored prvoklasnih rezultata pranja, obezbeđuju pre svega i najbolje moguće sušenje. Rezultat: higijenski čiste čaše nakon pranja, dovoljno su suve da se mogu ređati jedna na drugu štedeći prostor. 

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE VIŠEKRATNIH ČAŠA

Pomivalno sredstvo za plastične kozarce F 420 e Winterhalter

SREDSTVO ZA PRANJE F 420 e

  • ekološki prihvatljivo tečno sredstvo za pranje – sertifikovano prema EU-Ecolabel propisima
  • neutralnog mirisa, bez hlora i fosfata
  • efikasno kod belančevina, voćne pulpe i ostataka minerala
Izpiralno sredstvo za plastične kozarce B 170 XD Winterhalter

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 170 XD

  • visoko koncentrovano, neutralno sredstvo za ispiranje
  • najbolji rezultat sušenja plastičnih čaša
  • omogućava ređanje suvih čaša jedna na drugu, bez opasnosti od pojave mikroba
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da koristite hemijska sredstva za pranje koja optimalno odgovaraju primeni. Upravo kod problematičnih materijala kao što je plastika: Naši stručnjaci za hemijska sredstva za pranje će vas rado posavetovati koja sredstva za pranje i ispiranje postižu najbolje rezultate pranja i sušenja. Dovoljan je poziv ili e.mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt