SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE PRIBORA ZA JELO

Noževi. Kašike. Viljuške. Pranje uz zaštitu materijala. Higijenski čisto i blistavo sjajno. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje pribora za jelo. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva ispiranje pribora za jelo

SPECIJANA PRIMENA ZA PRANJE PRIBORA ZA JELO.

Pribor za jelo mora da bude savršeno čist. Higijenski čisto. I uvek mora da bude blistavo sjajan. Ali to nije sve: Noževi, kašike i viljuške od srebra ili nerđajućeg čelika bi trebalo da se peru tako da se što više čuva materijal. Sredstvima za pranje visoke efikasnosti, koja su ekonomična u potrošnji. I po mogućnosti ne štete životnoj sredini. Zahtevi u pogledu pranja pribora za jelo su visoki. Sredstva za pranje proizvođača Winterhalter, koja su posebno osmišljena za pribor za jelo, su tu da ih ispune. Za pribor za jelo, uz koji će blistati.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE PRIBORA ZA JELO

Winterhalter sredstvo za pranje pribora za jelo F 720

SREDSTVO ZA PRANJE F 720 BLUe

  • ekološko tečno sredstvo za pranje
  • neutralan uticaj na otpadne vode, štiti materijal i pogodno je za srebro
  • efikasno za sasušene ostatke hrane
Winterhalter sredstvo za ispiranje pribora za jelo B 200 S

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 200 S

  • visokokoncentrovano kiselo sredstvo za ispiranje
  • odlično sušenje kod nerđajućeg čelika
  • idealno u kombinaciji sa osmoznom vodom: za pribor za jelo bez poliranja
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona hemijska sredstva za pranje, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Bez obzira da li se radi o sasušenim ostacima hrane, osetljivom srebrnom priboru za jelo ili iritantnim mrljama od kamenca. Od naših stručnjaka za hemijska sredstva saznajte koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje omogućavaju da vaš pribor za jelo blista. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt