SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE ŠOLJICA

Blistavo čiste šolje za kafu i čaj. Bez tragova. Bez ikakvih obojenja. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje posuda za kafu i čaj. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva ispiranje šoljica

SPECIJANA PRIMENA ZA PRANJE ŠOLJICA.

Espreso i kapućino. Crni čaj, biljni čaj, čaj od kamilice. Svuda gde se serviraju ovi napici, pranje šoljica postaje izazov. Koloranti i tanini u kafi i čaju ostavljaju uporne ostatke, ružne mrlje i jasno vidljive tragove. Winterhalter ima savršeno rešenje za ovaj problem: Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje koja su posebno osmišljena za posude za kafu i čaj, odstranjuju uporne ostatke. Za blistavo čiste šoljice, čaše i posude.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE ŠOLJICA

Winterhalter sredstva za pranje posuda za kafu i čaj F 300

SREDSTVO ZA PRANJE F 300

  • Tečno sredstvo za pranje sa komponentom za izbeljivanje
  • efikasno uklanja obojenja i ostatke belančevina
  • takođe pogodno za posuđe od aluminijuma
Winterhalter sredstva za ispiranje posuda za kafu i čaj B 100 N

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 100 N

  • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
  • pH neutralno
  • garantuje brzo sušenje bez mrlja
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona hemijska sredstva, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Bez obzira da li se radi o šoljicama kafe ili čaja, obojenjima ili upornim ostacima napitaka. Od naših stručnjaka za hemijska sredstva saznajte koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje vam omogućavaju da posude za kafu i čaj budu blistavo čiste. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt