SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE TANJIRA

Savršeno oprani tanjiri. Bez ostataka skroba. Bez mrlja. Blistavi i besprekorno čisti. Specijalna sredstva za pranje i sredstva za ispiranje tanjira. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva za ispiranje posuđa

SPECIJANA PRIMENA ZA PRANJE TANJIRA.

Tanjiri od visokokvalitetnog porcelana. Blistavobeli ili mat crni. Bez ostataka i mrlja. Jednostavni i savršeni. Ako su tanjiri besprekorno čisti, mogu da postignu svoj pun efekat. Winterhalter vam u tome pomaže specijalnim sredstvima za pranje tanjira: Sredstva za pranje su osmišljena za čitav niz nečistoće i odstranjuju tvrdokorne ostatke hrane od masnoće, skroba i belančevina. Sredstva za ispiranje obezbeđuju brzo sušenje bez mrlja. Zajedno garantuju savršeni rezultat pranja.

OPTIMALNA KOMBINACIJA ZA PRANJE TANJIRA

Winterhalter sredstvo za pranje posuđa F 6200

SREDSTVO ZA PRANJE F 6200

  • Tečno sredstvo za pranje sa intenzivnom snagom pranja
  • sadrži komponente za izbeljivanje, neutralnog mirisa, bez fosfata
  • uklanja osušene ostatke hrane, obojenja i pouzdano sprečava nastanak naslaga skroba
Winterhalter sredstva za ispiranje posuđa B 100 N

SREDSTVO ZA ISPIRANJE B 100 N

  • visokokoncentrovano sredstvo za ispiranje
  • pH neutralno
  • garantuje brzo sušenje bez mrlja
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona sredstva za pranje, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Bez obzira da li se radi o tvrdokornim ostacima od skroba, osetljivim ukrasima ili crnim tanjirima. Od naših stručnjaka za hemijska sredstva saznajte, koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje vam omogućavaju da besprekorno očistite posuđe. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt