VRTIĆ

»BEZ PREVRTANJA, BEZ SUŠENJA!«

Saznajte zašto je sistem za pranje plastičnih čaša savršeno rešenje za vrtić: Mari Vešer, direktorica vrtića Evangelischer Markus-Kindergarten u Ravensburgu, govori zašto se odlučila za Winterhalter.

Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu u vrtiću
Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu u vrtiću

SVAKO DETE JE JEDINSTVENO!

Jurcanje. Igranje i ludiranje. Radoznalost. Atmosfera u vrtiću Das Leben entdecken. Das Leben entdecken.Markus u Ravensburgu je srećna i opuštena. Možda je razlog za to što je svako dete bezbrižno: sa svojim vrlinama, slabostima i posebnostima. To je osnovna ideja ovog evangelističkog obdaništa. 


Tim u obdaništu želi da svu decu prati, podstiče i razvija.  Pri tom se vaspitačice oslanjaju na otvorenost i radoznalost, maštu i kreativnost. Za trenutno 66-oro dece uzrasta od dve do šest godina to znači: Prostor za lični razvoj, puno vežbanja na svežem vazduhu i zdrave ishrane. 

Mari Vešer Pranje plastičnih čaša Markus-Kindergarten Ravensburg

Mari Vešer, direktorica vrtića Markus-Kindergarten u Ravensburgu želi da razvije decu koja će se uklopiti u društveno okruženje – da budu spremni da preuzmu odgovornost za sebe i za druge.

REŠENJE ZA PRANJE

Plastične čaše za višekratnu upotrebu koriste se u vrtiću Markuskinder za ručak i za pića između obroka - iz bezbednosnih razloga. Međutim, pranje ovih čaša već dugo predstavlja problem: Postojala je mašina za pranje posuđa, ali su se plastične čaše prevrtale, punile vodom i morale su se ručno prazniti i ponovo prati. „Sušenje je takođe ostavljalo mnogo problema – čaše smo morali uvek dodatno da sušimo krpom za brisanje posuđa. To nam je oduzimalo mnogo vremena!“, kaže gospođa Vešer. 


U jednom trenutku je gospođa Vešer saznala za sistem za pranje plastičnih čaša. Jedan od zaposlenih iz firme Winterhalter je došao u vrtić i demonstrirao primenu u praksi. Odmah je donela odluku: „Ne može se uporediti sa onim ranije! U specijalnoj korpi se više ne prevrće ni jedna jedina čaša. Sve je jako jednostavno za upotrebu a nakon pranja, čaše se bez dodatnog sušenja mogu direktno ređati. Savršeno!“ 


Za sve ovo postoji razlog. Za razliku od ostalih proizvođača, Winterhalter se oslanja na kompletan sistem: Podešavanja mašine, korpe i hemijska sredstva za pranje su precizno prilagođeni pranju i sušenju plastike. Zajedno postaju savršeno rešenje: Mašina prvoklasno pere plastične čaše za manje od dva minuta i garantuje punu higijensku bezbednost. Korpa za čaše ima automatsku blokadu i drži male i velike čaše na mestu. A sredstvo za ispiranje, koje je posebno osmišljeno za plastiku, obezbeđuje brzo sušenje. Na taj način ručno sušenje postaje suvišno – i ne postoji opasnost od prenosa klica. 


Kada je gospođa Vešer saznala da se sistem za pranje plastičnih čaša može jednostavno nadograditi u postojeću podpultnu mašinu za pranje, odluka je doneta. Od tada se plastične čaše u vrtiću Markus-Kindergarten peru na profesionalan način. A to redovno prati gomila malih zainteresovanih posmatrača. 

 

Winterhalter sistem za pranje čaša je rešenje koje smo mi u obdaništu oduvek želeli: jednostavno, sofisticirano i sa sjajnim rezultatom pranja. Apsolutno primenljivo u svakodnevnom radu!

Mari Vešer, EVANGELISCHER MARKUS-KINDERGARTEN / RAVENSBURG
Referenca Pranje plastičnih čaša u vrtiću Markus-Kindergarten

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših kupaca ima svoje lične razloge zašto je za pranje plastičnih čaša odabrao Winterhalter. Za Mari Vešer su to, pre svega, sledeći razlozi:

  • Veliko zadovoljstvo dosadašnjom UC serijom
  • Mogućnost nadogradnje i rešenje po povoljnoj ceni
  • Jednostavno i bezbedno rukovanje 
  • Dobro sušenje i garantovana higijenska bezbednost

PREPORUKA PROIZVODA ZA VRTIĆE 

Winterhalter mašina za pranje plastičnih čaša za vrtiće

PODPULTNA MAŠINE ZA PRANJE

Besprekorno oprane plastične čaše. Za manje od dva minuta. Dovoljno higijenski suve da se mogu ređati jedna na drugu štedeći prostor.  Podpultne mašine za pranje i sistem za pranje plastičnih čaša proizvođača Winterhalter čine to mogućim: kroz kombinaciju podešavanja mašine, specijalne korpe za čaše i nova hemijska sredstva za pranje. Sistem pruža sertifikovanu higijensku bezbednost prema standardu DIN SPEC 10534. Pogodan je za različite veličine čaša i može da se nadogradi kod različitih serija mašina. 

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA


Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Formular za kontakt
DEŽURNA LINIJA SERVISA 24/7


Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Na usluzi smo vam 24 sata dnevno i rado ćemo vam pomoći!

Telefon 0800 402-1111
Formular za kontakt