19. HoReCa sajam

Posetite nas na sajmu ugostiteljke opreme i turizma u Beogradu
Od 22. - 25. Februara 2024 u Hali 2, nivo C.

 

Dobrodošli na Winterhalter štand.

Ovo je jedinstvena prilika da dobijete kompletan pregled naših proizvoda i usluga. Možete dobiti informacije iz prve ruke i detaljne savete. I sami se uverite u funkcionalnost, kvalitet i prednosti naših rešenja. Osim toga, ove godine vas na našem štandu očekuju sledeće ključne teme: Connected Wash aplikacija, novi DMX uređaj za sušenje posuđa za višekratnu upotrebu i dugotrajna tema pranja čaša.

Radujemo se vašoj poseti!
Rezervišite svoju ulaznicu na vreme

Novo u Srbiji: Connected Wash

Veća pouzdanost. Više efikasnosti. Više kontrole. Sa opcijom Connected Wash imaćete pregled svih važnih podataka o mašini i tako povećati operativnu sigurnost i minimizirati obustavu rada. Connected Wash vam pruža pouzdane načine da poboljšate vaš tok rada optimizacijom procesa pranja i tako otvara mogućnost da se smanje troškovi rada. Connected Wash pruža mogućnost i naručivanja servisa, kao i sredstava za pranje i ispiranje na vašem telefonu, tabletu ili kompjuteru. Sve na klik, sve za vas. Saznajte sve prednosti Connected Wash aplikacije na Beogradskom HoReCa sajmu.

Novo: Uređaj za sušenje DMX

Hrana i piće u plastičnom posuđu za višekratnu upotrebu. U čašama i činijama. Na plastičnim tanjirima, u posudama za burger i sladoled. Mnogi ugostitelji već koriste održiva rešenja za višekratnu upotrebu i oslanjaju se na pouzdani Winterhalter sistem za pranje posuđa za višekratnu upotrebu. Ali šta ako nema vremena ili mesta za sušenje nakon ispiranja? Nema problema: jednostavno stavite korpu u DMX uređaj za sušenje nakon pranja. Posle samo 2 minuta, nema uopšte vlage i posuđe za višekratnu upotrebu može se odmah složiti i odložiti. Uverite se sami u savršene rezultate sušenja na našem sajamskom štandu! 

Pranje čaša

Čaše su vizit karta ugostiteljskog objekta. Ali pranje čaša je pravi izazov u ugostiteljstvu. Winterhalter se posvetio ovoj temi još davnih dana: 1969. godine razvili smo prvu mašinu za pranje posuđa specijalno za čaše, na ovaj način smo rešili problem sa kojim se suočavaju ugostitelji širom sveta. Kompletno naše znanje, iskustvo i stručnost nalazi se u najnovijoj generaciji naših UC mašina za pranje čaša: Pod motom »Kuća pranja čaša« predstavićemo naše sistemsko rešenje koje se sastoji od mašine, tretmana vode, sredstava za pranje i korpe. Ovo sistemsko rešenje predstavićemo do detalja na našoj sajamskoj prezentaciji i prikazati vam kako iz mašine izlaze savršeno čiste čaše.

Termini 

Ne propustite HoReCa sajam 2024. i posetite nas na Winterhalter štandu, Hala 2, nivo C! Molimo vas da popunite formular ispod i rezervišete termin za konsultacije. Istovremeno možete naručiti i besplatnu kartu za posetu 19. HoReCa sajmu. Ova usluga je moguća samo za zainteresovana lica i za naše postojeće kupce.

Izaberite za koji dan želite ulaznicu.*

Inovativna tehnologija pranja. Integrisana u celokupan sistem za prvoklasne rezultate pranja. Za rešenje po meri. Pogledajte Winterhalter proizvode uživo i dobijte savete od naših stručnjaka na sajmu!

Ralph Winterhalter, CEO Winterhalter Group