SISTEM ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA

PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU

Besprekorno oprane plastične čaše. Za manje od dva minuta. 

Rešenje za pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu proizvođača Winterhalter
Rešenje za pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu proizvođača Winterhalter

HIGIJENSKI ČISTO 

Kafa za poneti. Čaj sa mlekom. Ili biljni čaj. Iz kafea, pekare ili sa benzinske stanice. 
U ugostiteljskim objektima se za posluživanje napitaka često koriste plastične čaše za višekratnu upotrebu. Jer sve više potrošača želi da doprinese očuvanju životne sredine: Oni vode računa o otpadu i očuvanju sredine. Sistemi za višekratnu upotrebu igraju glavnu ulogu. Ali, oni mogu da funkcionišu samo ako pranje ne predstavlja problem. To znači: Kada je kod plastičnih čaša zagarantovana apsolutna čistoća i higijena.

 

PROBLEMI PRILIKOM PRANJA PLASTIČNIH ČAŠA

Plastični materijal čini pranje čaša za višekratnu upotrebu pravim izazovom. 
Standardni programi mašine, korpe, sredstva za pranje i sredstva za ispiranje nisu pravo rešenje: Prilikom pranja, lakše čaše se brzo prevrću i pune vodom za pranje – onda se moraju ponovo isprazniti i isprati. I: Zahvaljujući manjoj toplotnoj provodljivosti plastike, plastične čaše su nakon ciklusa pranja još uvek mokre i moraju se ručno osušiti. Winterhalter se pobrinuo upravo za taj problem i razvio profesionalno rešenje: sistem za pranje plastičnih čaša.


BEZ KORPE ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA
Plastične čaše za višekratnu upotrebu se prevrću relativno brzo, pune se vodom za pranje i suše se loše.


SA KORPOM ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA
         Sigurno držanje čaša u korpi i prvoklasni rezultati pranja uz optimalno                                                sušenje.                                  

Sistemsko rešenje za pranje posuđa za višekratnu upotrebu.

Higijenski oprano plastično posuđe za višekratnu upotrebu. Prvoklasno oprano i osušeno posuđe u mašini, za kratko vreme. Winterhalter se takođe oslanja na holističko sistemsko rešenje za pranje posuđa za višekranu upotrebu: koje se sastoji od mašine, korpe, hemijskih sredstva za pranje i uređaja za sušenje. Svaka pojedinačna komponenta daje važan doprinos pranju posuđa za višekratnu upotrebu. Zajedno obezbeđuju savršene rezultate pranja i sušenja.

Winterhalter podpultna mašina za pranje posuđa

Mašina za pranje

Temperatura, pritisak vode i vreme pranja: Uprogramu pranja posuda za višekratnu upotrebu, svi važni faktori su usmereni na pranje plastičnog posuđa. Za prvoklasnu čistoću i maksimalnu higijensku bezbednost. I sve to sa ukupnim vremenom pranja kraćim od dva minuta.

Mašine za pranje

Winterhalter korpe za pranje

Korpa za pranje

Plastične posude za višekratnu upotrebu, kao što su lagane šolje i činije: Zbog toga se proizvodi za višekratnu upotrebu fiksiraju pomoću držača u korpi i ostaju na svom mestu. Ovo ih štiti od prevrtanja čak i pod visokim pritiskom vode i sprečava ih da se napune vodom.

Korpe za pranje

Winterhalter sredstva za pranje

Sredstva za pranje. Hemijska sredstva za pranje

Prilikom pranja posuda za višekratnu upotrebu sredstva za ispiranje daju odlučujuću ulogu: Visokokoncentrovana sredstva za pranje garantuju prvoklasne rezultate pranja. A sredstvo za ispiranje, specijalno razvijeno za plastiku, obezbeđuje da vodeni film brzo oteče sa posuda.

sredstva za ispiranje

Winterhalter uređaj za sušenje DMX, tizer

Uređaj za sušenje

Uređaj za sušenje DMX ispunjava i najviše zahteve u pogledu rezultata sušenja ako je potrebno: To znači da se posuđe za višekratnu upotrebu suši tako savršeno u najkraćem mogućem roku, da se može odmah složiti i odložiti. Bez potrebe da se suši na vazduhu nakon ispiranja.

Uređaj za sušenje

PREDNOSTI SISTEMA ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA

Prvoklasna čistoća

Tipično za Winterhalter: prvoklasna čistoća plastičnih čaša za višekratnu upotrebu. Sa garantovanom higijenskom bezbednošću.  

Brzo

Brzo, čisto i ponovo brzo spremno za upotrebu: Pranje plastičnih čaša traje manje od dva minuta. Za korpu sa najviše 25 plastičnih čaša. 

Bezbedan oslonac

Bez prevrtanja: Specijalno osmišljena korpa bezbedno zadržava čaše i pri visokom pritisku vode. Velike i male. 

Jednostavno rukovanje

Inteligentno rešenje: Kada se korpa ubaci, ona se automatski fiksira. To je moguće i manuelno.

Mogućnost ređanja

Nikakav problem: Nakon pranja, plastične čaše mogu da se ređaju jedna u drugu štedeći prostor. Higijenski čisto.

Mogućnost nadogradnje

Sistem za pranje čaša je dostupan za različite serije mašina. I sasvim jednostavna naknadna ugradnja. 

ULOŠCI ZA ČAŠE I POKLOPCE 

Želite da operete samo nekoliko plastičnih čaša? Ili takođe i pripadajuće poklopce? Nikakav problem: Zahvaljujući različitim ulošcima, Winterhalter sistem za pranje plastičnih čaša postaje fleksibilno i potpuno individualno rešenje.


Da li ste zainteresovani za naš sistem za pranje plastičnih čaša?

Rado ćemo vas posavetovati u vezi sa pranjem plastičnih čaša, odgovoriti na vaša pitanja i pronaći najbolje rešenje. Ukoliko želite, rado ćemo vam se javiti!

JEDNOSTAVNO NAKNADNO OPREMANJE

Sistem za pranje plastičnih čaša je dostupan za različite serije i veličine mašina proizvođača Winterhalter. Naknadno opremanje je moguće u svakom trenutku. 

Mašina za pranje šolja ispod pulta Winterhalter

Podpultne mašine za pranje

Otkrijte mašinu
Hood type machine Winterhalter

Mašina za pranje sa haubom 

Otkrijte mašinu
Mašina za pranje sa transportnom korpi CTR Winterhalter

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR 

Otkrijte mašinu
Mašina za pranje sa transportnom korpi MTR Winterhalter

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi MTR 

Otkrijte mašinu

Za održive višekratne sisteme potrebno je funkcionalno rešenje za pranje: jednostavno za rukovanje, apsolutno higijenski i sa prvoklasnim rezultatom pranja. Sjajna stvar je da se naš sistem za pranje čaša može još i nadograditi.

Jens Harti, menadžer za proizvode na internacionalnom nivou
RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJAKOM!
„Želim da se odlučite sa sigurnošću za Winterhalter. Da li je sistem za pranje plastičnih čaša optimalno rešenje za vas? Rado ću vam pomoći da to saznate. Dovoljan je poziv ili e-mail.“
Kontakt

Praktična primena za pranje plastičnih čaša u vrtiću

Pranje plastičnih šolja za višekratnu upotrebu u vrtiću

Zašto je sistem za pranje plastičnih čaša u kombinaciji sa UC serijom savršeno rešenje za vrtić: Mari Vešer, direktorica vrtića Evangelischer Markus-Kindergarten u Ravensburgu, govori zašto se odlučila za Winterhalter.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt