UF SERIJA

MAŠINE ZA PRANJE
KUHINJSKOG POSUĐA

Velika snaga. Visok pritisak vode. Snažna i robusna mašina za pranje kuhinjskog posuđa. Za zaista veliku zaprljanost. Ona završava posao.

Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serije

PUNA SNAGA.

To je test izdržljivosti za mašinu za pranje. Ekstremno tvrdokorna zaprljanost. Na najrazličitijem kuhinjskom posuđu. Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Vi ste pekar, mesar ili gastronom i perete posuđe u ekstremnom području? UF je mašina za vas.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA VAŠIM STRUČNJAKOM!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je UF optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
PREDNOSTI PROIZVODA UF SERIJE
Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serije
SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Bilo da se radi o belančevinama, skrobu ili masnoći: UF uklanja i ekstremno otpornu i tvrdokornu nečistoću. Sa visoko efikasnim sistemom pranja i pritiskom vode do jednog bara, kao i programom za omekšavanje, savršeno je prilagođen za profesionalno pranje kuhinjskog posuđa.

ERGONOMSKO UPRAVLJANJE

Touch screen i startni taster za brzo aktiviranje. Preklopiva vrata. Kolica za korpe i preklopiva korpa. Ovi i mnogi drugi detalji čine rukovanje UF mašinom jednostavnim i posebno ergonomskim.

KVALITET I POUZDANOST

Pranje kuhinjskog posuđa je pranje u ekstremnim područjima. UF serija je posebno osmišljena za to: Visok kvalitet materijala i solidna obrada čine mašinu robusnom, apsolutno pouzdanom i doprinose njenom izuzetno dugom radnom veku.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

Na mestima gde se radi sa namirnicama, važe higijenski standardi. UF obezbeđuje da se oni održavaju bez problema: primenom sofisticiranog koncepta higijene u unutrašnjem prostoru mašine i naročito jednostavnim čišćenjem.

Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serije

UF-M

Kompaktna i za sav kuhinjski pribor: UF mašina u veličini M.

UF-L

Veća visina otvora za visoko kuhinjsko posuđe: UF mašina veličine L.

UF-XL

Velika zapremina za kabasto kuhinjsko posuđe: UF mašina veličine XL.

Naše funkcije štednje energije za UF seriju

Povrat toplote

Povrat toplote iz izduvnog vazduha „Energy“ zagreva hladnu ulaznu vodu. To smanjuje potrošnju energije tokom svakog ciklusa pranja i snižava operativne troškove.

CONNECTED WASH

Analiziraju se svi značajni pogonski podaci umrežene mašine. Pojedinačne napomene o uštedi energije omogućavaju smanjenje troškova pranja.

Funkcija režima mirovanja

Temperatura bojlera se u pauzama pranja automatski spušta na najnižu vrednost. To štedi više energije od isključivanja, a mašina je brzo ponovo spremna za pokretanje.

Prvo punjenje tople vode

Tank se direktno puni toplom vodom i ne mora se dodatno grejati. Mašina za pranje je tako brže spremna za rad i troši manje energije.

Srednja polica

Srednja polica omogućava pranje dve otvorene Euronorm korpe za transport tokom jednog ciklusa pranja. Dvostruki kapacitet pranja snižava potrošnju električne energije.

Dvostruki zid

Konstrukcija sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika pruža optimalnu izolaciju. Na taj način toplota ostaje u mašini i gubitak energije se svodi na najmanju moguću meru.


UF mašina je „tenk“ među profesionalnim mašinama za pranje: robusne konstrukcije i solidne obrade, sa enormno visokim pritiskom pranja i apsolutno pouzdana u svakoj situaciji. Šta god da je u pitanju.

Manuel Kreibich, Menadžerka proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA UF SERIJE

Referenca Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za pekare

Jochen Baier , BÄCKER BAIER / HERENBERG

Prilikom svakog investiranja u tehniku, važnu ulogu igraju naše osnovne vrednosti – ekologija i efikasnost. UF nam stoga savršeno odgovara i zadovoljava naše zahteve.

Saznajte više
DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

MAŠINA ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

GS 630

Kompaktna. Zaista snažna. I vrlo jednostavna za upotrebu. Najmanja mašina za pranje kuhinjskog posuđa na svetu. Mala, ali moćna.

Saznajte više
Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa GS 630

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt