PRIPREMA VODE

UREĐAJI ZA
PRIPREMU
VODE

Bez mrlja na posuđu. Bez tragova na čašama. I bez naslaga kamenca u mašini. Za to je od odlučujućeg značaja kvalitet vode. Winterhalter nudi odgovarajuću pripremu vode.

Winterhalter uređaji za pripremu vode

JASNA RAZLIKA.

Blistavo posuđe. Sjajan pribor za jelo. Briljantne čaše. Direktno iz mašine. Ove visoke zahteve ne mogu da ispune čak ni najbolje mašine za pranje i najefikasnija sredstva za pranje. Za to je potrebna priprema vode. Ona je važan element u Winterhalter celokupnom sistemu: Kvalitet vode se optimizuje zahvaljujući omekšavanju, demineralizaciji i reverznoj osmozi. Rezultat: bolji rezultati pranja i manje kamenca u mašini. Jasna stvar.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: pripremom vode koja je optimalno prilagođena kvalitetu vaše vode. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koje rešenje je najbolje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Čaše

Čaše bez tragova i mrlja. Blistave. Sjajne. I bez poliranja.

Pribor za jelo

Lep sjaj na srebru i nerđajućem čeliku. Savršen pribor za jelo. Bez dodatnog poliranja.

Posuđe

Prvoklasno oprani tanjiri i šoljice. Blistavo beli. Bez ostataka.

Kuhinjsko posuđe

Čista oprema. Uz to, optimalna zaštita mašine. Bez naslaga kamenca.

WINTERHALTER PRIPREMA VODE

Najvažniji sastojak za savršen rezultat pranja je vaša voda. Ako u vodi ima neželjenih sastojaka, u postizanju odgovarajućeg rezultata pranja i zaštite mašine pomaže samo prava tehnika pripreme vode.

Esther Garcia-Marcos, Menadžerka proizvoda međunarodni

Preuzimanje priprema vode


DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt