SREDSTVA ZA PRANJE

SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE

Laka i tvrdokorna zaprljanost. Posuđe od različitih materijala. Bez mrlja, briljantnog sjaja. Winterhalter ima sredstva za pranje za različite primene.

Winterhalter sredstva za pranje i sredstva za ispiranje

IMAMO HEMIJU ZA SVAKU NAMENU.

Sredstva za pranje. Obično su u senci mašine. Često su potcenjena. Međutim, ona imaju odlučujući uticaj na rezulat pranja: Što su efikasnija, to je bolji rezultat pranja. Iz tog razloga, sredstva za pranje su stalna i važna komponenta u Winterhalterovom celokupnom sistemu: Kao specijalisti za pranje, imamo vlastitu laboratoriju, u kojoj pripremamo recepture sa najvećom efikasnošću. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje, za specijalne namene. Savršeno međusobno usklađena. I pouzdana po pitanju čistoće i higijene.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da upotrebljavate upravo ona hemijska sredstva za pranje, koja optimalno odgovaraju vašoj primeni. Zajedno sa našim stručnjacima za sredstva za pranje, saznajte koja sredstva za pranje i sredstva za ispiranje omogućavaju higijenski i blistav rezultat pranja. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Čaše

Od čaša za šampanjac do krigli za pivo: optimalna sredstva za pranje, za briljantnu čistoću i zaštitu čaša.

Tanjiri

Porcelan ili keramika, sa ukrasima ili bez njih: savršena sredstva za pranje, za različite tanjire i zaprljanja.

Šoljice

Kafa i čaj, kakao i mlečna pena: odgovarajuća sredstva za pranje, za tvrdokorne ostatke u šoljicama.

Pribor za jelo

Lep sjaj na srebru i nerđajućem čeliku: efikasna sredstva za pranje, za pažljivo pranje pribora za jelo.

Posuđe

Tvrdokorna, okorela i zapečena nečistoća: snažna sredstva za pranje za lonce, tiganje i drugi kuhinjsko posuđe.

Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu

PLASTIČNE ČAŠE

Sertifikovana higijena i najbolji mogući rezultat sušenja plastičnih čaša: specijalni deterdženti za pranje plastičnih čaša.

KARAKTERISTIKE SREDSTVA ZA PRANJE I SREDSTVA ZA ISPIRANJE

Bez inteligentnih sredstava za pranja, čak i najbolja mašina za pranje ostvaruje samo osrednje rezultate. Iz tog razloga, već preko 50 godina u svom programu imamo sredstva za pranje i sredstva za ispiranje. Razvijamo recepture u našoj vlastitoj laboratoriji. Sastojci su optimalno prilagođeni najrazličitijim primenama. U sistemu sa mašinom i pripremom vode, postižu savršen efekat.

Dr. Andreas Witt, Šef odeljenja za potrošni materijal

Preuzimanje sredstva za pranje


DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt